Eelco Sintnicolaas: ‘Europacup Meerkamp wordt een goede test, zes weken voor Moskou’

Hoorn_925089_VI
Foto: VI Images

Eelco Sintnicolaas kwam vandaag in actie in Den Haag bij het NK Teams. De meerkamper deed drie onderdelen maar voelde de meerkamp van vorige week nog en was uiteindelijk redelijk tevreden.

Vorige week maakte Sintnicolaas de meerkamp in Götzis niet af. De kou speelde hem teveel parten waardoor hij onder tegen kramp aanliep tijdens de 400m. De meerkamper heeft daarom besloten een extra wedstrijd in te lassen voordat hij naar Moskou afreist. Sintnicolaas zal eind juni deelnemen aan de Europacup Meerkamp in Zwitserland.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Frank Koopmans

    En misschien ook niet onbelangrijk, nu Gotzis weg is gevallen: Met goeie scores in de EC, Moskou en Talence kan hij net als vorig jaar een flinke som geld verdienen in de IAAF Challenge.