Jonathan Mutebwa wint voor de tweede keer op rij de 100m in Tilburg

20-05-2013 Losseveter T-Meeting Tilburg Nederland Atletiek   Foto: Kees Nouws:

Jonathan Mutebwa won afgelopen maandag voor het tweede jaar op rij de 100m tijdens de Losse Veter T-Meeting. Ook al ging het niet gemakkelijk. De sprinter moest knokken tot aan de finishlijn. ‘Ik had zaterdag ook al gelopen en dat voelde ik wel,’ gaf hij na afloop toe.

Mutebwa richt zich dit seizoen op het EK onder 23. Hij hoopt naar het Finse Tampere af te reizen komende zomer met het estafetteteam. Individuele kwalificatie is hij niet zozeer mee bezig. Hij maakt deel uit van een sterke lichting en het wordt al een hele uitdaging om zich binnen het team te manifesteren, zo vertelt hij na zijn wedstrijd in Tilburg.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>