Naomi Sedney tweede in Vught: ‘Ik wil me heel graag individueel kwalificeren voor het EJK’

NaomiSedney56904_LV
Foto: Losse Veter

Naomi Sedney werd tweede op de 100m tijdens de Harry Schulting Games in Vught. Ze liep, met een flinke rugwind, een tijd van 11.93. De sprintster wil zich graag individueel kwalificeren voor het EK voor junioren. Daarvoor zal ze een tijd van 11.80 moeten lopen. ‘Ik heb altijd een paar wedstrijden nodig om in vorm te komen,’ dus Sedney verwacht pas wat later in het seizoen in de buurt te komen van die tijd.

Aanstaande zaterdag zal ze voor het eerst dit seizoen ook aantreden in de estafetteploeg.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>