Lars Timmerman interviewt Maarten Persoon over trainingsstage, persoonlijke records en nieuwe kapsels

LarsTimmermanMaartenPersoon4490_LV
Foto: Losse Veter

Maarten Persoon opende gisteren zijn seizoen tijdens de Harry Schulting Games in Vught. De discuswerper was na afloop in opperbeste stemming want hij wierp maar liefst tien meter verder dan bij de seizoensopening van vorig jaar en bleef maar nipt onder de 60 meter steken. Het was voor Persoon een bevestiging dat hij de afgelopen weken goed getraind heeft tijdens zijn trainingsstage in Monte Gordo. Hij verbleef daar onder andere met de speerwerpers Bjorn Blommerde en Lars Timmerman. Die laatste was bereid om na de wedstrijd het interview te doen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>