3x 300m Battle: Bjorn Blauwhof vs Pascal Remminga

BlauwhofRemminga44903_VI
Foto: VI Images

Zowel Team Distance Runners als Team 4Mijl strijken al een aantal jaren neer in Monte Gordo voor hun voorjaarsstage. Dit jaar weer en ze hebben besloten om zo nu en dan hun krachten te bundelen tijdens trainingen. Het biedt atleten de mogelijkheid om zich aan elkaar op te trekken tijdens de trainingen. In de eerste training waarin deze samenwerking gestalte kreeg moesten Pascal Remminga van Team 4Mijl en Bjorn Blauwhof van TDR allebei 3x 300m lopen. Met een pauze van telkens een half uur was het de bedoeling dat de atleten voluit gingen. Een mooie gelegenheid om er een mooie battle van te maken.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>