WADA waarschuwt voor nieuw gevaarlijk middel

Het WADA waarschuwt voor een gevaarlijk nieuw middel dat duurprestaties zou bevorderen. Het gaat om een middel genaamd ‘GW501516’, een experimenteel geneesmiddel dat al enige tijd op de zwarte markt wordt aangeboden. Lees verder op de site van de NOS

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • mmmm vreemd, er is helemaal geen 1 onderzoek dat aantoont dat het gevaarlijk is. Zou wel mooi zijn als je er ernstig ziek van word. zo ruimen de boeven zichzelf op. hellaas is het spul ondetecteerbaar en heeft veel potentieel als PED. wat een leugenaars bij de WADA. Zo promoten ze eigenlijk dus weer een nieuwe doping.

  • Michiel Hulleman

    Hoezo ondetecteerbaar? Snelle zoektocht op pubmed levert oa dit op:
    Synthesis, mass spectrometric characterization, and analysis of the PPARδ agonist GW1516 and its major human metabolites: targets in sports drug testing.

    Methods Mol Biol. 2013;952:301-12.
    Thevis M, Möller I, Beuck S, Schänzer W.