9-jarige jongen loopt marathon op Antarctica

Hij is nog maar negen jaar, maar hij is nu al verslaafd aan lopen. De 9-jarige Nikolas Toocheck uit het Amerikaanse West Chester heeft de loopmicrobe zo hard te pakken dat één ‘marathonnetje’ lopen niet volstond. De jongen wil meer, én snel. Hij heeft zijn zinnen gezet op een groots doel: een marathon lopen op elk continent. En voor die missie trekt hij volgende week al naar Antarctica. Les hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • “nadat hun zoontje medische goedkeuring had gekregen van een batterij aan dokters”

  Ik lees:

  “na een groot aantal dokters bezocht te hebben, wisten ze uiteindelijk toch nog iemand te vinden die bereid was medische goedkeuring te geven”

 • Klopt! Plus het feit dat die in principe ook een niet noemenswaardige prestatie neerzet.
  Als je bij de grote mensen wilt meelopen moet je ook grote mensen prestaties neerzetten. Daarbij hij loopt nauwelijks onder de 2.10, dus hij gaat er nooit komen en ik vraag me ook af wie zijn trainer is.. die zal hem wel flink over de kling jagen.
  Nu nog een plakje kaas en ik voel me stukken beter

 • @robbin 2.10 is misschien zijn doel helemaal niet. Hij wil in elk continent een marathon lopen, maar de tijd maakt hem niet uit. En ik denk ook niet dat jij ooit 2.10 zal lopen als je zo graag het parcours record op de 5km wilde verbreken van de ter specke loop en dat is je ook niet gelukt(15:55?).

 • @bas
  Als je graag over mijn prestaties wilt praten moet je aan LV vragen of ze een artikel over mij willen schrijven! Kunnen we daar mooi discussieren, bij deze alvast mijn visie: prestaties: irrelevant, nieuwsonwaardig niveau: laag.
  Plezierniveau: hoog

  Bel me anders eens, kan je de hele dag over mij praten!