Adriaan Fransen gaat debuten in Rotterdam: ‘Een lage 2u20′ daar gaan we voor’ [+ beeldverslag]

Koen Olfert Adriaan IMG_6339 Foto Losse Veter

Adriaan Fransen gaat in april in Rotterdam debuteren op de marathon. De 22-jarige atleet heeft een deel van zijn voorbereiding afgewerkt in het Keniaanse Iten. Samen met Olfert Molenhuis verbleef hij in de gastverblijven van Koen Raymaekers. De pupil van Eddy Kiemel heeft al langer in zijn hoofd om marathons te gaan lopen. ‘Op de kortere afstanden kom ik toch net iets kort. Ik denk dat de marathon mij beter ligt.’ Welke verwachtingen heeft hij van zijn eerste marathon in Rotterdam? ‘Ik heb altijd tegen mijn trainer Eddy Kiemel gezegd dat, als ik debuteer, ik goed wil lopen en het ook serieus aan wil pakken.’ We spraken Adriaan Fransen in Kenia.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>