Michel Butter snelste Nederlander in Egmond: ‘Ik kon de Afrikanen in het vizier houden’

13-01-2013 Atletiek PWN Egmond Halve Marathon Egmond Nederland   Foto: Kees Nouws

Michel Butter was vandaag beste Nederlander in Egmond. De atleet van TDR liep een aanvallende race en noteerde een tijd van 1u02’46”. Butter had daarmee 12 seconden voorsprong op de tweede Nederlander Khalid Choukoud. Tijdens de persconferentie vertelde Butter zijn verhaal.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • OPROEP VERLOREN: Wie weet waar mijn Canon Ixus 70 is?.Tijdens de Egmond halve marathon vlak voor de strandopgang van Castricum ben ik het kwijt geraakt.Ik had net gefilmd en fotos gemaakt van de Egmond strandrun en nu is hij ergens op het strand?.Ik hoorde bij de finsh van een loopster dat de camera door haar duidelijk gezien was op het strand…..Ik ben erg gehecht aan de camera die bijna alle hardloopwedstrijden heeft gefilmd.
    harpsluiting@hotmail.com

  • wat een fantastische atleet, genot om naar te kijken en luisteren.. zo gedreven, realistisch en zelfbewust, ben ontzettend benieuwd wat ie in Rotterdam gaat doen want inderdaad kan Michel als geen ander naar een wedstrijd toewerken en pieken

    gefeliciteerd met de prachtige prestatie, 6e keer top 10 klassering in Egmond!