Stemmen: Errol Esajas en Patrick van Luijk genomineerd voor Sportawards


(Foto: VI-Images)

Errol Esajas en Patrick van Luijk zijn genomineerd voor de Sportaward. Patrick van Luijk won tijdens de Europese kampioenschappen zilver op de 200m en goud met het estafette team 4*100m. Hij is nu genomineerd in de categorie ‘Sportman’ en moet het daarbij opnemen tegen Robin van Persie en Mitchel Steenman.

Errol Esajas, die onder andere de trainer is van Patrick van Luijk en Robert Lathouwers, is genomineerd in de categorie ‘Sportcoach’. Esajas moet het opnemen tegen Ronald Koeman en Paul van Ass.

Bekijk hier de genomineerden en stem op Essajas en Van Luijk

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>