Twentse lopers tellen niet mee op NK cross

Voor de Twentse hardlopers viel er ook dit jaar weer weinig te halen op het Nederlands kampioenschap cross. Die werd dit weekend in alle leeftijdcategorieën verlopen tijdens de Warandaloop in Tilburg. Caimin Stevens toonde zich met een 45e plaats de beste Tukker in de lange cross. De 25-jarige atleet uit Enschede verloor ruim vier en een halve minuut op winnaar Khalid Choukoud. En aangezien Stevens wekelijks uitblinkt bij de regionale wedstrijd zegt dat veel over het loopniveau op dit moment in Twente.

“Ik vind dat de mensen uit Twente heel weinig de landelijke wedstrijden op zoeken”, denkt Marian Freriks het probleem te kennen. De voormalig toploopster uit Hellendoorn won zelf drie keer de nationale titel in de cross ziet dat toch wel als een zorgwekkende ontwikkeling. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>