Tommy Staal en Jip Vastenburg pakken goud bij de Junioren A

Trainer Johan Voogd kan tevreden terugkijken op het NK Cross. Zijn pupillen Tommy Staal en Jip Vastenburg pakten allebei goud tijdens de Warandeloop bij de Junioren A.

Tommy Staal maakte enkele maanden geleden de overstap naar de topsportschool en plukt daar nu al de vruchten van. ‘We hebben de laatste tijd vooral goed aan de basis gewerkt.’ De jonge Zeeuw hoopt dat deze prestatie voldoende is voor uitzending naar het EK Cross.

Dat Jip Vastenburg zou gaan winnen leek vooraf al vast te staan maar gisteren dacht ze daar toch even heel anders over. Ze lag ziek op de bank en had tien minuten losgelopen. ‘Dat ging helemaal niet maar ik ben blij dat ik me vandaag weer goed voelde.’ Vastenburg speelde niet op safe maar ging vol in de aanval en dat pakte goed uit.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>