Interview Evelien Ruijters en Manon Kruiver, zilver en brons bij NK Korte Cross

Het werd een mooi NK Cross voor Manon Kruiver en Evelien Ruijters. Laatstgenoemde pakte pas eenmaal eerder een medaille bij een Nederlands kampioenschap en zag haar optreden vandaag tijdens de Internationale Warandeloop bekroond met een zilveren medaille op de korte cross.

Kruiver pakte al vaker een medaille. Zij lijkt dan ook altijd wat extra te hebben op het moment dat er medailles op het spel staan. Zo ook vandaag. Ze moest diep gaan maar de wetenschap dat er weer een medaille te halen viel motiveerde haar om door te zetten.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>