Parcoursverkenning Warandeloop met Greg van Hest [+ actuele startlijsten]


Foto: Losse Veter

Vorig jaar vonden wij Greg van Hest bereid met ons het parcours van de Warandeloop te verkennen. De geboren Tilburger kent dit parcours op zijn duimpje en kan als geen ander vertellen waar de venijnige stukken zitten. De Warandeloop staat bekend als een snel parcours maar de organisatie heeft er hard aan gewerkt om een aantal lastige passages toe te voegen. Voor wie dit weekend voorbereid aan de start wil staan is het dan ook een aanrader om samen met Van Hest nog eens het parcours langs te lopen.

De organisatie heeft de startlijsten bijgewerkt. Op hun site staan de nieuwe lijsten. Klik hier om ze te bekijken.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Beste atleten van Atletiek Maastrichtr we zien dat jullie met veel atleten naar Tilburg komen. Wij wensen jullie en trainer Hub Tummers heel veel succes op het NK cross.
    Sportieve groet Pieter