Beeldverslag: Bostraining Team Terol Rozenstruik

Er is momenteel weinig nieuws te melden over de baanatletiek. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Achter de schermen wordt er door de atleten hard gewerkt om weer een stap te kunnen maken in het volgende seizoen. Het is een periode van zwaar trainen en afzien, buiten de schijnwerpers om. Ook deze kant willen we komende tijd regelmatig laten zien. Gisterochtend sloten we om 10:00 uur aan bij de training van Team Terol Rozenstruik in het Amsterdamse Bos. Een beeldverslag van deze training.

Klik op de thumbnail voor de vergroting

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>