Yvonne van Vlerken morgen als één van de favorieten in de Ironman 70.3 in Austin

Morgen start Yvonne van Vlerken in de Ironman 70.3 in Austin. De voormalig wereldrecordhoudster op de hele triathlon is samen met Kate Bevilaqua (Aus), Amanda Stevens (USA) en Tenille Hoogland (Can) favoriet voor de eindzege. De wedstrijd gaat over: 1,9km zwemmen – 90 km fietsen – 21 km hardlopen.

Van Vlerken moest eerder dit jaar het EK in Wiesbaden laten schieten, vanwege een trainingsachterstand die ze opliep nadat een lipoom bij haar zitvlak operatief in juli was verwijderd. Van Vlerken is inmiddels echter weer in goede doen, en heeft afgelopen maand alweer een derde plaats behaald in de Ironman van Cozumel. Over morgen is ze positief. ‘Ik heb me in Santa Monica voorbereid op deze wedstrijd en voel me fit. Ik kijk uit naar morgen.’

Voor live coverage: www.ironman.com

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>