Promo video Team Terol Rozenstruik

Team Terol Rozenstruik kende dit jaar weer de nodige successen op nationaal en internationaal nivo. Jamile Samuel en Kadene Vasssell wonnen met de dames estafette ploeg 4*100m zilver bij het EK en werden 6e in de Olympische finale. Ook op de andere onderdelen heeft het team diverse nationaal kampioenen en atleten die bij NK’s het podium mochten betreden. Janice Babel maakte onderstaande promovideo voor het team.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Erg mooi filmpje! Als je kijkt naar de teams in Nederland en hoeveel atleten er per team naar toernooien gaan steekt deze er met kop en schouder boven uit.. ook al blijven het sprinters:P!.