Terence Doherty, vriend van Adrienne Herzog en voormalig atleet, overlijdt na verkeersongeluk


Foto: Facebook

Amerikaanse media melden vandaag dat Terence Doherty vandaag om het leven is gekomen als gevolg van een verkeersongeval. Doherty is de vriend van Adrienne Herzog en zelf een voormalig atleet. Hij werd zondagmiddag in het Amerikaanse Boulder door een auto geschept toen hij op de fiets zat en is vandaag aan zijn verwondingen overleden. Volgens de politie heeft de 59-jarige bestuurder van de auto hem over het hoofd gezien toen hij linksaf wilde slaan.

Doherty verhuisde volgens vrienden van Ohio naar Boulder waar hij in eerste instantie Spaanse les gaf op een middelbare school. Nadat hij zijn master Spaans had voltooid ging hij werken voor een Amerikaans bedrijf waarvoor hij regelmatig in Madrid verbleef. Daar leerde hij Adrienne Herzog kennen met wie hij inmiddels verloofd was. Doherty werd 32 jaar oud.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>