De laatste marathontips van trainer Rob Veer

Morgen gaat de marathon van Utrecht van start. De trainingen zitten er op, de harde arbeid is verricht. En als je zoveel getraind hebt dan wil je ook dat al die noeste arbeid zich uitbetaalt. Om zo optimaal voorbereid aan de start te staan gaan lopers nog wel eens experimenteren met voeding, kleding en dergelijke. Maar de belangrijkste les volgens trainer Rob Veer is om niet teveel af te wijken van je normale routine. In onderstaande video geeft hij nog wat eenvoudige tips voor de laatste uren voor de wedstrijd.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>