Juniore Giselle Slotboom snel op 3.000m steeple


(Foto: orange Pictures)

Giselle Slotboom studeert in de VS en heeft dit weekend tijdens de Florida State Relays een geweldige prestatie geleverd op de 3000m steeple. Slotboom won de wedstrijd in 10’37″82, waarmee ze haar pr met 25 seconden verbeterde. Op de nationale seniorenranglijst staat de atlete van de Spartaan met deze tijd op een zevende plaats allertijden.

Slotboom, drievoudig junioren kampioene op de steeple, is echter nog juniore. Met haar 10’37″82 bleef ze dit weekend 11 seconden verwijderd van het nationale junioren record van Jolanda Verstraten en 13 seconden boven de WJK limiet.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>