Nike introduceert de LunarEclipse+ 2

Nike introduceert de LunarEclipse+ 2. Deze nieuwe hardloopschoen in de succesvolle LunarEclipse-serie bevat de nieuwe Dynamic Fit technologie. Deze nieuwe techniek, ontworpen en ontwikkeld in Nike’s Innovation Kitchen en het onderzoekslaboratorium, geeft de schoen een perfecte pasvorm en past zich aan op iedere voet. Samen met de andere innovaties die de schoen bevat, zoals het zachte Lunarlon Cushioning, een ondersteunde hielklip en het Dynamic Support systeem, zorgt de Nike LunarEclipse+ 2 ervoor dat hardlopers alles uit zichzelf kunnen halen en te helpen hun doel te bereiken. 


Dynamische pasvorm

Een uitstekende pasvorm is van groot belang bij een hardloopschoen omdat deze bijdraagt aan een betere prestatie. De Dynamic Fit technologie bestaat uit zacht materiaal in het midden van de schoen dat zich als een soort vingers om de voet wikkelt. Tijdens het hardlopen past de schoen zich aan op de vorm en bewegingen van de voet en geeft het steun waar nodig. Hardlopers kunnen hun pasvorm aanpassen door de veters aan te trekken. Deze zijn namelijk verbonden met de Dynamic Fit rond de middenvoet. Zo sluit de schoen perfect aan op de voet, onafhankelijk van de vorm en het type loper. Dankzij de nieuwe Dynamic Fit technologie is er tussen LunarEclipse+ 2 en de voet een minimale ruimte en sluit de schoen aan als een handschoen. Bekijk hier een video over de werking van de Dynamic Fit technologie:

Stabiliteit, steun en comfort
Net als de vorige versie van de LunarEclipse, bevat deze introductie ook een hielklip. Deze staat aan de achterkant van de voet in verbinding met het stevige carrier foam in de zool en wikkelt zich om de hiel heen. Dankzij deze innovatie past de schoen perfect rond de voet van de loper en wordt het hielbeen tijdens het lopen begeleid. Bovendien zorgt het voor comfort en stabiliteit tijdens de landing van de voet. Daarnaast bevat het een TPU hielcup, dat samen met de hielklip voor een buitengewone pasvorm en steun zorgt. De hiel wordt door deze combinatie bij het landen vastgezet en komt daardoor precies boven de goede plek van de zool terecht.

De Nike LunarEclipse+ 2 bevat de Fitsole 4, dit is een speciale inlegzool en geeft extra steun en comfort door twee soorten schuim te combineren. De ene is veerkrachtig, terwijl de ander zachter is. Het materiaal van de schoen draagt er ook zeker aan bij dat de hardloper comfortabel kan rennen. De lichte, zeer luchtdoorlatende bovenkant van de schoen zorgt voor een goede ventilatie en comfort. Een pluche schuim bij de randen draagt bij aan extreme comfort en zorgt er voor dat de hiel stevig in de schoen zit. De Nike LunarEclipse+ 2 bevat bovendien Dynamic Support. Dit systeem garandeert de voet extra stabiliteit, waar en wanneer je dat nodig hebt, onafhankelijk van je loopstijl.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>