Gelukkig en sportief 2012!

Wij willen al onze medewerkers, lezers en partners een heel gelukkig en sportief jaar toewensen en bedanken voor jullie steun in 2011. Het was een bijzonder jaar voor ons waarin we met trots terugkijken op een aantal bijzondere projecten. Zo zag het Losse Veter Magazine afgelopen jaar het levenslicht. Het was een geslaagd experiment en de reacties waren overweldigend. Het was een helse klus maar het was het meer dan waard! Dit initiatief krijgt zeker een vervolg in 2012.

video’s
Daarnaast hebben we weer een gigantisch aantal video’s geproduceerd. We hebben maar liefst 500 video’s gemaakt voor European Athletics en daarnaast nog eens ruim 1.000 video’s voor Losse Veter. Alle video’s bij elkaar zijn bijna één miljoen keer bekeken in het afgelopen jaar. Speciale herinneringen hebben we overgehouden aan de reportages die we in Kenia mochten maken voor de ABN AMRO Marathon Rotterdam. Ook de video’s die we gemaakt hebben in samenwerking met Team Distance Runners waren weer een bijzondere ervaring, zeker de trainingsstage in Sankt Moritz. Het is altijd een inspiratie om met Guido Hartensveld samen ideeën te ontwikkelen en elkaar uit te dagen om de grenzen te verleggen.

Ook in 2012 staan er weer een aantal bijzondere projecten op de planning waar we achter de schermen al hard mee bezig zijn. We hebben er zin in!

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>