Negerman en Kramer winnen met overmacht en verbeteren parcoursrecords Ameland Adventure Run [+uitslagen + Update met video]

Erik Negerman en Mariska Kramer hebben de Ameland Adventure Run gewonnen en bleven allebei ook onder de oude parcoursrecords. Negerman won in een tijd van 1u10’02” en was daarmee bijna 2 minuten sneller dan het oude parcoursrecord. Dat stond met 1u11’56” op naam van Remon van Lunzen die vandaag ook meeliep en zesde werd.

Negerman had ruime voorsrpong op de nummer twee, Megersha Gadisha die in een tijd van 1u11’30” over de streep kwam. Derde werd Harm Sengers in 1u11’51”. Als vijfde kwam Luc Krotwaar over de streep in 1u12’38”.

Bij de vrouwen was Mariska kramer die een flinke hap afhaalde van haar eigen parcoursrecord. Dat stond op 1u19’16”, vandaag was ze bijna 2 minuten sneller; 1u17’10”. De tweede plaats was voor Yvonne Kassenberg in 1u20’31”

Klik hier voor de uitslagen

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>