Olfert Molenhuis: ‘In Rotterdam wil ik wel weer een stapje maken’

Olfert Molenhuis liep zondag in de Laan van Meerdervoortloop waar hij tweede werd achter Abdi Nageeye. ‘Het tempo dat Abdi op het strand liep kon ik net niet bijbenen. Het leukst vond ik het stuk in de duinen, want op het strand had ik wel wat moeite.’ De atleet van Team4Mijl heeft de marathon van Amsterdam goed verteerd en plant alweer richting het voorjaar. ‘Volgende week vertrek ik voor een maand weer naar de VS. Daar wil ik goed trainen en dan wordt het de marathon van Rotterdam.’ Molenhuis liep in Amsterdam een tijd van 2u16’20”. ‘Ik denk dat de tijd van Amsterdam vergelijkbaar is van die in Utrecht. In Rotterdam wil ik toch wel weer een stapje maken.’ Wij spraken Olfert Molenhuis na afloop van de wedstrijd.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>