Edgar de Veer: ‘Iederéen wil zijn beste tijd verbeteren’

Eindhoven verandert geleidelijk weer in een marathonstad. De blauwe banieren hangen langs het parcours, aan de gevel van het gebouw van hoofdsponsor (en vanaf volgend jaar ook naamgever) De Lage Landen prijkt een grote poster. Op de mooie datum 9-10-11 klinkt al om tien uur ’s ochtends het startschot voor de klassieke afstand. Een uur eerder dan voorheen. Het is een van de aanpassingen die de organisatie doorvoerde om internationaal mee te blijven doen. Want Eindhoven is ambitieus. “En dat durven we ook hardop te zeggen”, aldus directeur marathon Edgar de Veer.
Lees een uitgebreid interview met Edgar de Veer in het Eindhovens Dagblad

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>