Pippa Middleton loopt 5km in 25:30

De billen van Pippa Middleton zijn een van de meest besproken onderwerpen in Groot-Brittannië de afgelopen weken. Er zijn inmiddels al tal van fanpagina’s verschenen op Facebook ter ere van de bips van de zus van de kersverse echtgenote van Prins Harry.

Zelf liet ze eerder al weten dat pilates één van de geheimen was voor haar strakke figuur. Maar Pippa Middleton lijkt nog een ander recept te gebruiken om in vorm te blijven: hardlopen. Afgelopen weekend deed ze met een team mee aan een triatlon in het Engelse Woodstock. Middleton legde zelf een vijf kilometer af. Zij deed dat in een tijd van 25:30.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>