Reactie Sintnicolaas en Vos na 3 onderdelen

Eelco Sintnicolaas heeft zich bij de Europese indoorkampioenschappen in Parijs na een moeizaam begin op het derde onderdeel van de meerkamp goed hersteld. De Nederlander noteerde bij het kogelstoten een afstand van 14,46 meter, een persoonlijk record met ruim een halve meter. >Lees verder op nu.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Frank Koopmans

    Stand van zaken in de meerkamp: Krauchanka kan op de 1000m rustig naar het goud lopen. Sebrle staat tweede, met de snelle El Fassi op ruim drie seconden.

    Eelco kan nog naar het podium. Daar heeft hij iig 5.50m polsstok voor nodig (net 5.20m gehaald). De snelle El Fassi mag dan niet meer dan 1 seconde pakken. En Eelco moet Sebrle ruim 2 seconden voor blijven. Doet hij dat beiden, dan heeft ie zilver 🙂

  • Wat een niveau bij polshoog! Niet alleen Eelco (zijn sprong over 5.50 was formidabel, ook wel 5.60 waard, maar daar koop je niks voor), maar ook een zwik anderen.