> Edwin de Vries wint bij de junioren

Edwin de Vries won afgelopen zondag de wedstrijd bij de A-junioren tijdens de Mastboscross. Zijn overwinning was ook voor hemzelf een grote verrassing. De atleet had de podiumkandidaten vooraf al in zijn hoofd zitten maar zag zichzelf daar niet tussen staan. Maar De Vries ging onbevangen de wedstrijd in en had voor zichzelf besloten ditmaal niet te afwachtend te lopen. Hij ging met de voorsten mee en voelde dat het gemakkelijk ging. Een voor een moesten zijn concurrenten afhaken.

De Vries hoopt deze lijn komende weken door te kunnen trekken. Hij wil in Schoorl een mooie tijd op de tien neer te zetten. (Foto: Kees Nouws)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>