Leden beslissen over voortbestaan av Twenterand

De leden van atletiekvereniging Twenterand moeten op een bijeenkomst op 5 januari een keuze maken over het voortbestaan van de vereniging. Het voltallige bestuur van de club is opgestapt en handelt alleen de lopende zaken af. Het uitstellen van de realisatie van een atletiekbaan in Twenterand is de reden voor het bestuur ad interim om de leden de vraag voor te leggen om wel of niet verder te gaan met de club.

In de vorige raadsperiode (2006-2010) is atletiek in Twenterand aangewezen als zogeheten ‘basissport’. Bij die status hoort een eigen accommodatie. Daarvoor heeft de raad destijds ruim 750.000 euro gereserveerd. Na de verkiezingen komt het college van burgemeester en wethouders echter met het voorstel om het geld dat voor de atletiekbaan is bestemd, vooralsnog voor andere zaken te gebruiken, tot woede van de leden van de atletiekvereniging. De raad gaat in meerderheid akkoord met deze koerswijziging.

Lees verder in TC Turbantia

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>