> TDR Top 10: Rens Dekkers

Vandaag presenteren we een nieuwe rubriek. In deze rubriek presenteert fotograaf London Loy een atleet vanuit een ander perspectief. De fotograaf kijkt voorbij de sportieve prestaties en belicht een andere kant van de betreffende atleet.

London Loy was in het verleden een talentvolle hordenloper. Maar een aantal jaren besloot hij zijn sportieve ambities op een lager pitje te zetten om zijn creatieve kant verder te kunnen ontwikkelen. Inmiddels timmert hij flink aan de weg als fotograaf. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en speciaal voor Losse Veter besloot hij een serie te maken waarin hij zijn twee liefdes met elkaar combineert.

De eerste atleet in deze reeks is Rens Dekkers. We hebben de fotoshoot met deze TDR-atleet meteen aangegrepen als rode draad voor het video-portret dat we van hem maakten voor de teampresentatie. Dekkers eindigde met zijn dertiende plaats op de marathon tijdens het EK in Barcelona uiteindelijk op de eerste plaats in de TDR Top 10. Vandaag viert Dekkers zijn 29e verjaardag, een mooie gelegenheid om het portret en de bijbehorende fotoserie van London Loy te publiceren.

Lees hier ook het portret dat Cors van den Brink maakte voor All Track Press.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>