Monika Pyrek wint Dancing with the Stars

De Poolse polsstokhoogspringster Monika Pyrek heeft de Poolse versie van Dancing wit thé Stars gewonnen. De winnares van twee zilveren WK-medailles won afgelopen weekend samen met haar partner Robert Rowinsky de finale van deze show. Het is overigens niet geheel onverwachts dat Pyrek hoge ogen gooit bij deze show. Zij deed in haar jeugd veel aan dans.

Met de overwinning strijkt ze een kristallen bol en een nieuwe Mercedes op de kop.

Het is niet de eerste atleet die het goed doet in deze show. Eerder won kogelstoter Joachim Olsen al de Deense versie van deze show en verspringster Fiona May won de Italiaanse versie.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>