Andrea Deelstra, na kuurtje tegen parasiet, weer terug

Andrea Deelstra won zilver bij het NK cross en leek op weg te zijn naar een mooie zomer. Echter de atlete kreeg onlangs te maken met een kleine tegenslag. Nadat de prestaties onverklaarbaar tegenvielen en ze last van haar darmen had, stapte ze naar de huisarts. Een test wees uit dat er een parasiet actief was. Inmiddels heeft ze een kuur achter de rug en liep ze dinsdag in Ede een 1.000m.

´In Epe liep ik gisteravond voor het eerst een 1000m in wedstrijdverband. Het deelnemersveld was klein en de wind was behoorlijk. Tijdens het inlopen kwam ik met een aantal heren aan de praat die ook van start gingen op de 1000m. Ééntje van hen gaf aan al een aantal keren achterelkaar een eindtijd van 2.52 te hebben gelopen, maar dat altijd na een te snelle start.´

Lees verder op de website van Andrea Deelstra

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>