Jonathan Borlée loopt zijn snelste 200m ooit

Jonathan Borlee verwonderde zichzelf door op de 200m van de Flanders Athletic Meeting zaterdag in Oordegem 20.61 bij tegenwind te lopen. Meteen zijn snelste 200m ooit. Er vielen nog vier limieten voor het EK.

De meeting in Oordegem begon met een droomstart. Op de 400m horden stuwden Michael Bultheel en Nils Duerinck, die eigenlijk de 400m vlak wou lopen maar dan opteerde voor een duel met Bultheel, elkaar onder de limiet van 50.50. Voor Duerinck, die zich tot hordenloper herschoolde een geniale wissel, voor Bultheel, zesdejaars student geneeskunde een evidentie aangezien hij een persoonlijk record van 49.67 heeft. Duerinck is geselecteerd voor de 4x400m maar net als Bultheel zal hij nu ook zeker lopen op het EK in Barcelona.

Lees verder in Sportwereld.be

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>