Huub Maas: ‘Pracht van een uitdaging’

In het Etten-Leurse bosgebied De Kogelvanger wordt op 31 januari het eerste NK crossduatlon gehouden. Een afgeleide van de gangbare die de atleten over strak ge-asfalteerde wegen leidt. In Etten-Leur wordt het echter crossen en ploeteren door het weiland en over waarschijnlijk modderige bospaden in het natuurgebied de Kogelvanger.

Het NK is een ‘vers’ initiatief van de Nederlandse Triatlon Bond (NTB). “Omdat uit de hoek van de atleten op de organisatie van een dergelijk kampioenschap werd aangedrongen”, vertelt medeorganisator en voormalig wereldkampioen duatlon Huub Maas. ” Vrijwel alle onderdelen van de triatlon en duatlon kennen immers al een NK. Deze specialiteit tot begin 2009 nog niet.”

Lees verder in BN/De Stem

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>