Ronald Veerbeek stapt op rijdende trein

Afgelopen zomer nam Ronald Veerbeek als directeur van de Stichting Zevenheuvelenloop het stokje over van Henk Stevens. Over zeven weken is zijn vuurdoop. In de aanloop naar de 26e editie van de Zevenheuvelenloop werd Ronald Veerbeek toch stiekem een beetje zenuwachtig. Het aantal aanmelding bleef om organistorische redenen achter bij de verwachtingen. Maar inmiddels, na de Dam tot Damloop, loopt het weer storm en melden de fanatieke hardlopers zich met honderden tegelijk aan en zit de loop bijna vol. Lees verder in De Gelderlander

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>