Pleijte en Engels vrijwel zeker van eindzege

Na drie van de vijf wedstrijden van het PZC stratenloopcircuit is de spanning al een eind verdwenen. De eindzege bij de mannen gaat vrijwel zeker naar Vlissinger Tim Pleijte en bij de vrouwen kan Anjolie Engels uit Middelburg bijna niet meer verliezen.

Engels, bezig aan haar tweede jeugd, versloeg gisteravond in Westkapelle voor de derde keer op rij Sandra de Block uit Hulst. Omdat voor het eindklassement vier van de vijf wedstrijden tellen, moet Engels nog ̩̩n goed resultaat neerzetten. Dat moet volgende week in Burgh-Haamstede gebeuren, want de week erna Рwanneer er op de Vlissingese boulevard gelopen wordt Рis ze op vakantie. De Block maakte het Engels dit keer behoorlijk lastig. In de vierde van de vijf te lopen ronden van het bochtige en winderige parkoers in Westkapelle kon ze zelfs een gaatje slaan, maar dit liep Engels in de slotfase dicht. Haar gevreesde eindsprint was andermaal beslissend.

Lees verder in PZC

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>