Janssen over Keienmeeting: Baan, organisatie en sfeer zijn top

keienmeeting-robbert-jan-janssen

Robbert Jan Jansen kreeg afgelopen week een Keientrofee uitgereikt door organisator Ger Janssen van de 16e editie van de Mondo Keien Meeting die op morgenmiddag en -avond plaatsvindt op de atletiekbaan in Uden.

Tijdens een competitiewedstrijd evenaarde Janssen (25 jaar) het stadionrecord met een sprong van 5.55 meter. Een persoonlijk record waarmee hij in een rijtje internationale toppers kwam te staan. Mede eigenaren van het record zijn immers polsstokhoogspringlegende Jeff Hartwig (USA), de Pool Piotr Buciarski en Laurens Looije.

Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>