Sportieve burgemeester leert iedereen lopen

Met Christine Hemerijckx (CD&V) heeft Roosdaal de meest sportieve burgemeester van Vlaanderen. Ze geeft wekelijks training op de nieuwe Finse piste. Christine was 22jaar sportlerares. Roosdaal nam onlangs de nieuwe Finse piste aan Het Koetshuis in Strijtem in gebruik. Een Finse piste is een loopparcours op houtschors. Dat zorgt voor een verende ondergrond die letsels tijdens het lopen tot een minimum beperkt. De gemeente beschikt daarmee over een tweede looppiste. Op de weide aan ’t Vlot is er sinds vorig jaar een Finse piste van 250 meter. Lees verder in het Nieuwsblad

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>