Loper overlijdt tijdens 10km van Dalfsen

De verslagenheid gisteravond bij de Stokvisdennen als organsiator van de ‘halve marathon’ van Dalfsen was bijzonder groot, toen bekend werd dat de onwel geworden Zwollenaar later in het ziekenhuis was overleden. Vanaf dat moment – het was inmiddels half tien – besloot de organisatie onmiddelijk alle festiviteiten te staken.

“Dit is natuurlijk heel erg”, zegt voorzitter Freek Bongers van de Stokvisdennen. “Je hebt alles goed voor elkaar, de kinderziekten zijn eruit en dan dit. Natuurlijk is het vooral voor de nabestaanden van de Zwollenaar een verschrikkelijk bericht.” De 63-jarige Zwollenaar kwam uit op de tien kilometer. Onderweg werd hij onwel en getroffen door een hartstilstand. Lees verder in De Stentor

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>