adidas Ladiesrun haalt ruim 8000 euro op

Op zondag 22 juni stond Rotterdam in het teken van sporten, shoppen en swingen tijdens de 2e editie van de adidas Ladiesrun. Niet alleen stond er een recordaantal deelneemsters aan de start, maar er werd ook een fantastisch bedrag opgehaald voor het goede doel Pink Ribbon.

Er werd gekozen voor Pink Ribbon, omdat zij met hun actie Beweeg! geef borstkanker minder kans perfect aansloten bij een sportief evenement als de adidas Ladiesrun.

De deelneemsters konden bij hun inschrijving geheel vrijblijvend een bedrag doneren aan Pink Ribbon. Daarnaast was er de mogelijkheid extra geld op te halen door middel van het sponsorformulier, waarmee de ladies zich per kilometer lieten sponsoren door familie en vrienden. De deelneemster met de hoogste sponsoropbrengst, Marilyn Tinggal is uitgeroepen tot Lady of the Day. Op de dag zelf heeft Pink Ribbon met een stand vol leuke Pink Ribbon goodies gestaan.

De totale opbrengst is het schitterende bedrag van € 8.287,50 geworden. Een bedrag waar wij als organisatie erg trots op zijn. We willen dan ook alle deelneemsters ontzettend bedanken voor hun bijdrage.

Zondag 22 juni was een sportief dagje uit in La City met een fantastische opbrengst voor Pink Ribbon!

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>