Eerste ladiesrun in Groningen

De Ladies Run is een hardloopevenement, dat zondag dwars door het centrum van Groningen ging. De deelneemsters mochten kiezen of ze 5 of 10 kilometer wilden lopen. Voor de wedstrijd werd op de Vismarkt een gezamenlijke warming-up gedaan. De Grote Markt bleek omgetoverd tot een Pink Plaza, waar alles te vinden was op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle. De ladies liepen overigens niet alleen voor hun eigen gezondheid, maar ook voor een goed doel: Pink Ribbon. Deze organisatie vraagt aandacht voor borstkanker.

In totaal deden 1200 vrouwen mee aan de Ladies Run. De snelste dame op de 5 kilometer was Hanneke Hink uit Groningen en de 10 kilometer werd gewonnen door Lisan de Vries uit Leeuwarden.

Klik hier voor alle uitslagen

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>