Sebrle geeft geblesseerd op in zevenkamp

Olympisch kampioen op de tienkamp Roman Sebrle is zondag geblesseerd afgehaakt in de zevenkamp bij de wereldkampioenschappen indooratletiek in Valencia. De Tsjech, die na vier onderdelen tweede stond in de tussenstand, liep een hamstringblessure op tijdens het vijfde nummer, de 60 meter horden. Hij moest per brancard de hal uit worden gedragen.
Roman Sebrle ligt geblesseerd op de grond.

De Amerikaan Bryan Clay won de horden in 7,86 seconden en vergrootte zijn voorsprong. Clay won al vier van de vijf onderdelen en kan de wereldtitel eigenlijk niet meer ontgaan. Hij heeft 4753 punten, 326 meer dan zijn naaste belager, de Wit-Rus Andrej Kraoetsjanka.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>