Schrijf je nu in voor de gratis Salomon trailrunclinic en maak kans op een mooie prijs

Trailrunning heeft soms nog het imago van ver, zwaar en iets wat je alleen in de bergen zou kunnen doen. Dat is ten onrechte en steeds meer lopers ontdekken de voordelen van trailrunning. Het is enorm gevarieerd, je belast je pezen minder omdat je op onverharde paden loopt en je wordt er nog sterker van ook. Bovendien zie je tijdens het trailrunnen pas echt wat voor prachtige natuur Nederland te bieden heeft. Als je nog twijfelt of trailrunning echt iets is voor jou, dan biedt Salomon, al jarenlang de nummer één op het gebied van trailrunning-schoenen en -uitrusting, in samenwerking met Intersport op 17 juni een uitgelezen kans. Zij organiseren dan in Rhenen een trailrunclinic onder leiding van Tim Pleijte en een aantal andere gerenommeerde trailrunners.

In de clinic wordt aandacht besteed aan de techniek voor het klimmen en dalen tijdens het hardlopen en deelnemers kunnen al hun vragen over trailrunning stellen aan de atleten. Tijdens de clinic is er de mogelijkheid om Salomon trailrunning schoenen uit te testen om zo het verschil tussen reguliere hardloopschoenen en trailrunning schoenen zelf te ervaren. Naast het testen van trailrunning schoenen is het ook mogelijk om de hydratatie vesten van Salomon uit te proberen.

Wie zich via deze link inschrijft, maakt bovendien kans op een mooie prijs van Salomon. Wij mogen onder de inschrijvers een Salomon Agile 2 Set verloten. Deze lichtgewicht rugzak met drinksysteem is ideaal voor het opbergen van sleutels, pasjes en telefoon en er is tevens plaats voor twee softflasks aan de voorzijde.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>