Abdelkader Benali over zijn nieuwe hardloopboek: 10 jaar schrijven over hardlopen verzameld in een kloek boek [video]

Abdelkader Benali bracht onlangs een nieuw boek uit. Asfalt, Zand & Stenen is het dikste boek tot nu toe van Benali. Het behelst 10 jaar aan hardloopverhalen. Het is een bundeling van twee grote verhalen in combinatie met een aantal columns die hij de afgelopen jaren schreef voor Losse Veter magazine. Het boek werd gepresenteerd tijdens de persconferentie van de Zevenheuvelenloop. Na afloop spraken we hem.

Het boek is vanaf nu verkrijgbaar in de boekhandels. Daarnaast hebben wij nu een aanbieding. Nieuwe abonnees krijgen het boek gratis bij een jaarabonnement op Losse Veter magazine.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Mooi om te horen hoe een schrijver kan verwoorden wat lopen is en wat het met je doet. Want wat is er toch zo leuk aan alle rondes door weer en wind, door stad en bos, over duin en strand. En in binnen- en buitenland. Ik zeg nu wel eens als het ter sprake komt, dat ik het doe voor de fun, shape en feelings!