Nog geen nieuwe hoofdsponsor voor Marathon Eindhoven; ASML wel innovatie-partner

ASML wordt de nieuwe ‘innovatie-partner’ van de Eindhoven Marathon. De officiële naam krijgt de toevoeging ‘powered by ASML’. Een nieuwe hoofdsponsor is de high tech-reus uit Veldhoven niet. Dat hebben Golazo – het bedrijf dat onder meer de Eindhoven Marathon organiseert – en ASML woensdag bekendgemaakt. ASML levert behalve kennis, kunde en een bijdrage aan een nieuwe innovatiefonds, ook een financiële steun aan de organisatie. Bedragen worden niet genoemd. Lees verder op ED.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>