Country run: rennen over akkers en door slootjes

Atletiekvereniging Archeus houdt op zondag 15 oktober onder leiding van survivalloper Thomas Schröer een countryrun door het Winterswijkse buitengebied. Tijdens deze training wordt er gezamenlijk gelopen in een tempo van 8 à 9 kilometer per uur. Tussendoor wordt er op elkaar gewacht. De snellere mensen lopen af en toe lussen zodat ze bij de groep blijven. “Een countryrun voert over onverhard terrein, zoals bossen, zandpaden, akkers en weilanden” legt Schröer uit. “Ook natuurlijke hindernissen, zoals slootjes worden bedwongen. Uit onderzoek blijkt dat afwisselend bewegen de gezondste manier van sporten is, zowel fysiek als mentaal”. Lees verder op GroenloseGids.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>