Video: Gevarieerde oefeningen voor je rugspieren

Samen met Gert Jan Wassink hebben we een serie video’s voor hardlopers gemaakt. Vandaag besteden we aandacht aan de rugspieren en in minder dan drie minuten laat Gert jan een gevarieerde serie zien die iedereen thuis of buiten op het gras kan doen. Hierbij hebben we de tip om deze oefeningen regelmatig te doen afgewisseld met buikspieroefeningen, bijvoorbeeld de serie zoals in de link onder de video.

Kijk ook ‘pittige buikspieroefeningen voor hardlopers’ of ‘Voorspanning creëren vanuit Pilatus’

Wil je meer weten over training, oefeningen en voeding? Maak gebruik van de aanbieding en neem een abonnement op het Losse Veter magazine: Voor slechts € 29,95 ontvang je een jaar lang het Losse Veter magazine én krijg je een set Philips sportoortjes cadeau.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>