Europees kampioen Tadesse Abraham maakt comeback

De Zwitserse langeafstandsloper Tadesse Abraham (35) zal op 16 september een comeback maken bij de halve marathon van de Greifenseelauf. Hij is de nationale recordhouder op de marathon met 2.06.40 u. en in Amsterdam is hij vorig jaar Europees kampioen geworden op de halve marathon. In de Olympische marathon in Rio is hij zevende. Na een zeer succesvol 2016 is de Zwitser dit voorjaar geblesseerd geraakt in de voorbereiding op de Londen-marathon (stressfractuur heiligbeen). Hij maakt nu een rentree bij een thuiswedstrijd van zijn club LC Uster. Dat wordt een belangrijke test voor Tadesse Abraham. Hij wil nog een najaarsmarathon lopen. Dat wordt op 5 november New York.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>