Borlées sluiten “frustrerend seizoen” af op Memorial Van Damme

Kevin, Jonathan en Dylan Borlée sluiten vrijdag in het Brusselse Koning Boudewijnstadion een “frustrerend seizoen” af in de 41e editie van de Memorial Van Damme, de slotmanche van het Diamond League-seizoen. Dat vertelden ze maandag tijdens een gezamenlijke persconferentie in Brussel. “We waren sterk, maar er ontbrak telkens iets”, stak Kevin Borlée van wal. Met de Belgian Tornados grepen de Borlées op de voorbije wereldkampioenschappen in de Britse hoofdstad Londen met een vierde stek maar net naast de medailles.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>