Obstacle Runs aangepast na dodelijk ongeluk bij Venlo Stormt

Het dodelijk ongeluk van afgelopen voorjaar tijdens Venlo Stormt leidt landelijk tot aanpassingen bij obstacle runs. Hoewel onderzoeken naar het ongeval nog niet zijn afgerond, zijn niet alleen organisatoren, maar vooral ook gemeenten en verzekeraars veel alerter geworden op veiligheidsmaatregelen, bevestigt Jerry Janssen van branche-organisatie OCR-International. Roermond Stormt schrapt volgende maand, net als de runs in Venlo en Heerlen, het wedstrijdelement en past de glijbanen aan. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>